Nyopererad

Så har det gått några dagar igen. Jag skriver inte lika flitigt som Oskar och Pernilla och Cattis men jag läser deras bloggar varje dag.
I måndags hade vi trevligt besök i Holmsjö. Pernilla och Oskar var här och firade mor och Hilma med blommor och presenter. Det var trevligt.      I tisdags sjöng jag med Jörgen på Skogsgläntan. I onsdags var jag på lasarettet och provade ut nya fotriktiga skor. I torsdags var jag på lasarettet på hjärtåterbesök och i dag har jag varit på lasarettet och opererat örat.Det har blivit mycket lasarett denna veckan men nu är det nästan avklarat för denna gången. Operationen gick bra. Nästan för bra eftersom jag har oroat mig för den i flera månader nu och så var det inte alls farligt. Då har jag ju oroat mig alldeles i onödan.
I eftermiddag har jag planterat lite blommor dels i krukor på balkongen dels i kruka i trädgården så nu blir det förhoppningsvis fint.
Snart är det sommarlov och det ser jag verkligen fram emot.

Härlig helg

I fredags kom  Gunilla och Sten. Vi hade väldigt trevligt med mycket prat till sena kvällen. I går morse frukost tillsammans och sen reste dom vidare. Vi for till staun och handlade. Det är ju också ett nöje.
I dag packade vi kaffekorgen och körde ut till Kristianopel. Underbart vackert väder hade vi när vi satt och njöt längst ut på udden. Det var liv och rörelse i Kristianopel fastän det inte var något särskilt arrangemang.
Nu ska vi bara slappa och ta det lugnt. Vi ser fram emot att få smålandsbesök i morgon, Välkomna!


Intensiv vecka

Söndagens framträdande i Eringsboda gick bra. Lovisa sjöng fint och vi andra skötte oss nog också till belåtenhet.  Det var mycket folk och det var trevligt på alla sätt. Sen följde familjen Ferner med hem och åt kycklinggryta. I måndags var jag först hos tandläkaren sen övade jag med  Ulrica och sen hade jag elever. I tisdags var Kerstin här. Det var som vanligt trevligt att träffa henne och få sitta och  prata en stund. I onsdags var Ulrica och jag på utbudsdag i Karlshamn. Jag hade trott att det skulle komma ca 15 pers. men det var ca 150. Kul med stor publik. I dag har jag haft talkurs med 10 damer. Det var ganska fnittrigt på slutet när alla var trötta efter 2 timmars intensivt talövande. I morgon är det åter elever och sen kommer Gunilla och Sten. Det ska verkligen bli trevligt att träffa dem. Jag tror inte att Sten har varit här förut.

Allt funkar

Nu kan jag synka min Palm mot datorn, Hurraaaa! Eftermycket plock lyckades det mycket tack vare Johan på ONOFF som inte tyckte att jag behövde byta Palmen utan att det säkert gick att ordna ändå - och si - trägen vinner!

I tisdags satt jag för länge på balkongen och blev kall vilket resulterade i att jag fick ställa in repetitionen med Ulrica och sköta om halsen men i dag är jag bra igen och har jobbat. I morgon är jag helt ledig och på söndag har jag ett program i Eringsboda. Då kommer också Lovisa att sjunga en sång. Hoppas att min hals håller sig bra. På måndag övar jag med Ulrica och på tisdag sjunger jag i Karlshamn. Det är bara trevligheter på gång!

Pingstdagsutflykt

502275-11
      
i dag packade vi utflyktskorgen med kyckling och sallad och gav oss iväg. Vi for till Kurrebo som ligger mitt i det blommande äppeldistriktet näraUrshult. Där handlade jag tomatplantor. Dom hade 48 olika sorter. Jag valde Outdoorgirl och Tiny Tim. Sen fikade vi utomhus i deras kafé och satten god stund och njöt av utsikten. Sen for vi till Skir och hämtade 2 (oanvända) svarta dasstunnor som  jag ska plantera tomaterna i. Nu har vi satt uthammocken och övriga trädgårdsmöbler. Och i morgon blir det kallt!
image12

Arg ändå

Usch när inget funkar som man vill. Jag lyckas inte få skrivaren att fungera tillsammans med min fina nya dator. Inte heller Palmen vill synca sig. Nu är jag jättetröttoch ska försöka sova. Gnatt!

Födelsedagspresent!

Nu har min födelsedagspresent kommit!!! Den är så fiiiin!


image8

Nej jag bara skojar. Här kommer min present:
image10

Nu slipper jag bli arg på min gamla dator varje dag när jag inte kommer in på nätet. Tack käre Rolf!

Balkongväder

I dag har jag suttit och solat på balkongen. Sen kom Rolf ut med kaffe. Tänk så bra jag har det! Sen har jag varit inne i stan och jobbat. I förmiddags var vi på Hembygdsön och fotograferade. Det kanske blir några tavlor så småningom, vem vet. Nu ska jag titta på Cesar som kan tala med hundar eller, som det faktiskt är, som fostrar hundägare.

Valborg

Valborgsafton var lugn. Vi satt i biljettluckan en timme men sen gick vi hem. Inga farliga mopeder i år. Jag såg det ståtliga fyrverkeriet från köksfönstret. Hundarna var ganska lugna. 1-a maj var Rolf inne och demonstrerade för nykterheten. Senare på eftermiddagen kom Georg med en fin blomma till mig och så kom också överraskande familjen Ferner. Det var trevligt. Lovisa sjöng så fint till Håkans accompagnemang.I dag tänkte vi åka ut på en liten utflykt men vädret var inte så inbjudande så vi beslöt att vänta på bättre. Kanske i morgon.

Monika

RSS 2.0