Vårförkylning

Jag hade tänkt skriva i bloggen i dag och berätta om att vi har varit i Köpenhamn och i Upplands Väsby men jag är så gräsligt förkyld så jag går och lägger mig i stället. Det är inte roligt att ha feber och snuva och hosta och värk i musklerna. Usch! Nu har jag gnällt färdigt.
I dag har Rolf sett utslagna blåsippor när han var ute med Kia och nedanför fönstret i köket ser jag en hel hobbe med knallgula krokusar. Då blir man på gott humör i alla fall.


Martin och Adrian

Ett stort GRATTIS till Martin som fyller år och till Adrian som har namnsdag!



Yrken igen

Eftersom jag just sitter vid datorn och förbereder fredagens Mysträff så har jag en hel lista med yrken framför mig. Här kommer några: FESTORDENHICKA, TORSKBOKTULLTINNA, SPENATÄMIAROM och så en liten lätt : PROSIKBÄKE.
De här klurigheterna har blivit väldigt populära till kaffet då alla sitter och klurar tillsammans. På fredag kommer Anton att vara gäst hos oss och sjunga några sånger. Han är ganska nervös men det ska nog gå bra.
Vädret är grått och dystert men på Holmsjön har sångsvanarna synts i dag och det tror jag är ett vårtecken. Vi kan ju alltid hoppas.

Slöa dagar

Denna helgen har gått i slöhetens tecken. Visserligen har jag haft en elev här som kom helt överraskande eftersom jag helt glömt bort att jag skulle ha henne. Men det gick bra ändå.  
Även gårdagen var lugn och slö. Men i fredags hade Ulrica och jag en entimmeskonsert i Asarum. Det gick bra och publiken var nöjd. Rolf var nöjd, jag var faktiskt också nöjd.
I går sken solen från en nästan klar himmel. I dag har det varit lite gråmulet men plusgrader.Det är skönt.  Hoppas, hoppas,hoppas att våren är på väg!!
I går kväll hade jag TV-n på medan jag satt vid datorn. Jag slölyssnade på Melodifestivalen. Det var ingen av melodierna som var bra tyckte jag, en del var riktigt dåliga och hon som presenterade var pinsamt dålig enligt min enkla mening.


RSS 2.0