Nytt år

Tänk vad tiden går. Nu är det flera månader sen jag skrev något. Mycket har hänt sen sist. Min kära syster Gun-Britt  avled den 14 december efter en kort tids sjukdom. Det var alldeles för tidigt och jag saknar henne så.

Den 5 december sjöng jag i Sundbybergs kyrka. Kyrkokören där firade 50 års jubileum och jag var inbjuden som gästsolist. Det var mycket trevligt. Vi fick också tillfälle att träffa min barnbarn och Anne-Lina och Martin. Det blir ju inte så ofta så varje tillfälle är så mysigt.

Julen inleddes för min del som vanligt med sång på Tre G på julafton. På juldagen sjöng jag på julotta i Amiralitetskyrkan, därefter åkte vi till Växjö för julfirande med Rolfs barn och barnbarn. Mycket trevligt. ANnandagen åkte jag till Pernilla och Oskar som tog emot med julmat och julklappar, sedan på kvällen sjöng jag i Tutaryds lilla mysiga kyrka. Dagen efter, på söndagen, hade Ulrica och jag julkonsert i Tvings kyrka. Alla sjungningar gick bra och folk har verkat nöjda.

Den 15 januari var det Gun-Britts begravning. Jag sjöng. Det var svårt men det gick bra. Oskar spelade så vackert. Det var mycket blommor vid kistan så hon fick ett fint avsked.


RSS 2.0