Höst

Nu har det gått lång tid sen jag skrev sist. Vi har kommit till slutet av september och hösten har hunnit hit. Vi har kommit till rätta i bostaden och allt går i vanliga spår igen. Min rygg blir bara sämre och sämre. Nästa månad ska jag till sjukhuset för behandling. Jag är jätterädd men det måste ske i alla fall. Sån här vill jag inte vara.
I torsdags sjöng jag i Kungsmarkskyrkan. Det gick väldigt bra. Efter sista sången reste sig hela församlingen upp och applåderade. Det var skönt. I morgon sjunger jag i Halltorps kyrka mitt på dagen. Då blir det en timmes program. Jag hoppas att ryggen håller.
Jag har äntligen kommit igång med att måla. Vi har lagt in en skyddsmatta i köket på övervåningen där jag har min målarlya. Nu har jag alldeles för många tavlor men det är ju så roligt att måla.
I går åkte vi ut för att leta svamp men vi fick  ganska snart åka hem igen för jag kunde inte gå mer än några meter in i skogen så sa ryggen ifrån. Det är så trist. Jag som har promenerat så mycket i mina dagar kan nästan inte gå alls nu. Som väl är så gör det inte ont när jag sitter,
Usch, nu har jag nästan bara skrivit om min besvärliga rygg. Men jag mår faktiskt bra för övrigt och njuter av livet. Det är så skönt att vara pensionär och göra vad man vill.



RSS 2.0