Bloggsvårigheter

Det jag skrev i går lyckades jag inte få på plats förrän i dag, men nu vet jag lite bättre hur jag ska göra så nu funkar det förhoppningsvis.
I dag har vi varit och besökt sjuklingen i Ljungby. Han verkade väldigt pigg för att vara så sjuk. Han får nog åka hem i morgon. Det var trevligt att träffa honom och även se en liten skymt av Pernilla och hennes kollega.
På vägen hem besökte vi Börjes i Tingsryd och inhandlade ett halsband (som visade sig alldeles för stort) åt  Kia och ett rejält flexikoppel så nu ska det bli springa av. För Kia alltså.
I kväll har jag haft hand om Sillhövdakören. Det var trevligt och jag hoppas att dom hade någon nytta av mig. Tyvärr blev det inga våfflor men frukt och det var ju nästan lika bra.
Nu ska jag se Antikrundan som Rolf så snällt har spelat in åt mig.
I morgon kommer kanske Gunilla hit.

Monika

Vardag igen

Så är påsken över och vardagen har börjat. I dag var det avslutning i målarkursen. Om vi har tur så fortsätter den i höst igen men det är inte säkert. Jag målar i vilket fall som helst nästan varje dag uppe i min lilla vindskammare.
Oskar är fortfarande på sjukhuset. Det är inte roligt alls. Han hade hög feber i dag men den sjönk till nästan normal efter antibiotika. Tur att sånt finns.  i morgon kväll ska jag ha hand om Sillhövda-kören för deras ledare är på väg till USA.
I går kom grannen och bjöd ner oss på våfflor och kaffe. Det var trevligt och gott. Om jag har tur så får jag våfflor av kören i morgon. Det har viskats om det. Mums.

Monika

Annandag Påsk

Började med strålande vackert väder med sol och några minusgrader, men nu på kvällen snöar det ymnigt.
I går var vi på kalas hos syster och svåger. Det var som vanligt mycket trevligt med hela Magnussonska släkten och vänner och givetvis massor med gott att äta. Rolf kunde följa med trots snuvan och det tycker jag var trevligt.
Innan kalaset sjöng jag i Nättraby. Det gick bra. Det går alltid bra att sjunga med Ulrica vid pianot. Hon är toppen!


Monika

Kallt!!!

I natt har det varit -11 grader här, nu är det "bara"  - 6. Nu har alltså vintern kommit.  - I mitt tycke alldeles för sent. Hur går det nu med blåsipporna och alla de andra vackra vårblommorna?
Om ett par timmar åker jag till Nättraby för att sjunga, sedan vidare till Evert. Jag hoppas att Rolf kan följa med. Han känner sig väldigt snuvig så vi får se hur han gör.

Monika

Tristan och Isolde


Nu har vi varit i Emmaboda och sett och hört Tristan och Isolde. Drygt 5 ½ timme med Wagner. Det var en fantastisk upplevelse med underbara sångare. Vi hade säkert kunnat sitta flera timmar till. Det var intressant och njutbart precis hela tiden. Vi kommer absolut att gå på flera direktsända föreställningar. Det kan rekommenderas på det varmaste. Nu ska jag sova. I morgon sjunger jag. Dock inte Wagner, men Händel, Bach m.m.
Godnatt!

Monika

Nu har vi också en blogg!

Här ska vi försöka skriva lite om vad som händer oss här i Holmsjö.
I dag är vi jätteglada för att Oskar har kommit hem från sjukhuset. Han lät mycket piggare i telefon i dag än i går. Skönt.
Däremot har lille John, som är med familjen i Dalarna och åker skidor, brutit armen och får inte åka mer denna gången. Vi tycker riktigt synd om honom.
I eftermiddag ska Rolf och jag åka till Emmaboda och se Tristan och Isolde i direktsändning från Metropolitan. 5 timmar Wagner - härligt!  (Hoppas bara att Rolf tycker det också)
I morgon sjunger jag i Nättraby kyrka med Ulrica vid pianot. Sen åker Rolf och jag till Evert som fyller år.


Hälsningar
Monika


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0