Kära nå´n! Nu är det söndag - IGEN!

Veckan har varit bra. Den har innehållit veterinärbesök med hundarna för kloklippning . Det är inte det bästa dom vet men med munkorg går det bra, då är dom så snälla så.
I onsdags var det styrelsemöte på Ön. Som vanligt får jag en del att ta hand om fastän jag inte ska vara här under Augustikul. Men det får jag väl stå ut med. I torsdags kom Monica, Anna och Karin på besök. Det var väldigt trevligt. Vi körde runt och såg Karlskronas sevärdheter: Björkholmsstugorna, Rosenbom, Amiralitetskyrkan, Fredrikskyrkan, Stumholmen och Wämöparken med utsikten från Bryggarberget. På kvällen spelade vi kort. Anna vann! I fredags var vi på Porslinsmuseet och i Tyska kyrkan sen var vi bjudna på middag hos G-B och E. När vi kom hem igen hade Monica fått  SMS från sin syster som ville att dom genast skulle komma hem så dom fick åka sent på kvällen och var inte hemma förrän på natten. Det var synd att det blev så kort men sånt händer. Det får bli längre nästa gång.
I går var Georg här med materiel till invigningen av linbastan. Jag har lovat att hjälpa till med utskrifter och glödritning. Det tror jag blir kul. i dag har jag jobbat lite med datorn och målat lite. Sen plockade Rolf in några äpplen så det blev äppelkaka till kvällsmat. Det var gott!!

Söndagsfrid

I fredags var vi på sailet. Det var rätt mycket tamare än förr om åren och det var fruktansvärt varmt. Alldeles för varmt för kroppkakor men en var lyckades vi i alla fall klämma i oss innan vi lyssnade på Sandgrenarna. Det var inga nyheter precis men det är trevligt att höra dem. Håkan presenterar lekfullt och småtrevligt.
I går var vi i Flymen och lyssnade på Gunnar Lidberg, Jörgen Axelsson och Christer Magnusson. Gunnar är en härlig violinist med en mycket trevlig framtoning. De andra två var väldigt bra de också. Jag satt bredvid en dam som tyckte att jag hade en så vacker röst så hon undrade om jag var proffs och det är jag ju så hon frågade vad jag hette och när jag sa det så blev  hon alldeles till sig av lycka för att hon hade suttit bredvid mig. Ja ja, det är ju trevligt att man kan glädja någon bara genom att sitta bredvid.
I dag har vi ringt och gratulerat Tage i Dalarna som fyller 80 år. Han blev också glad.
För en stund sen öppnade sig himlen och regnet bara störtade ner, men nu är solen synlig igen. Om en stund kommer min tavelkund och ska inspektera tavlan som han beställt. Hoppas att den är till belåtenhet.
Min nya datormöbel är jättebra. Det var ett bra köp. Även våra nya sängfåtöljer var tydligen sovbara enligt Pernilla och Oskar. IKEA och Blocket är inte så dumma.

Smålandsbesök

Vi har haft smålandsbesök. Pernilla och Oskar kom i går för att besöka Sailet i dag. Dom kom precis lagom för att hjälpa Rolf att bära in min nya datormöbel som vi hämtade i Växjö i går. Det var väldigt skönt att jag slapp bära. Min rygg hade definitivt inte mått bra av det. Tack kära ni för hjälpen. Dessutom fick jag en fin gotländsk flasköppnare till min samling  (som äntligen börjar komma upp på väggen igen) och en bukett med vackra rosa Gerbera. Vi fick också hallon och blåbär som smakade jättegott till efterrätt.
När vi var i Växjö hälsade vi också på Anette och barnen ute i Skir. Vi blev bjudna på smaskig lunch. Gott, gott!
I eftermiddag åker vi nog in till Sailet och lyssnar på Sandgrenarna och äter kroppkakor från sandgrenarnas tält.
Värmen fortsätter. Vi mår inte riktigt bra av den varken Rolf eller jag, men den varar nog inte så länge till.


RSS 2.0