Ön

I dag tyckte Rolf att vi skulle koppla av en stund och fika på Ön. Det blev en skön stund med kaffe, våfflor med grädde och sylt och i väntan på att dom skulle bli färdiga mumsade vi på god glass. Sen satt vi och njöt en stund av de svalkande vindarna innan vi återvände till våra kartonger.
Rolf håller på att utforska hundpromenadstigar och i dag hittade han en stig som inte var så lyckad dvs Kia tyckte den var jättekul:" En svart och sur skogspöl, som gjord att dyka ner i" Rolf tyckte inte att det var kul och nu luktar hon inte så gott trots ivrig frottering. I morgon ska vi försöka duscha henne. Hon gillar det inte och inte vi heller för allt blir plaskblött när hon springer omkring och försöker torka av sig på golv, mattor och möbler. Men i morgon bitti när solen värmer utanför sovrummet så kan hon vara där och bli torr. Hoppas bara att det blir sol i morgon.

Kommentarer
Postat av: Anne-Lina

Förstår att Kia tyckte det var roligt! Härligt med en rast på ön... betyder det att ni har sol? Här regnar det och regnar och regnar....men det blir väl bättre med tiden! Ha det gott!

2009-06-15 @ 10:02:13
URL: http://janner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0