Äntligen regn!

Nu har vi fått regn. I går kom riktiga skyfall och häftig åska. Vi var på vernissage i Långasjö och såg härliga bilder och pratade med konstnärinnan. Det ärett par i Långasjö som har en ombyggd stor lada dit dom inbjuder kända konstnärer. Förra veckan var det Sven Ljungberg som ställde ut och nu är det en stockholmskonstnär. Det är trevligt att komma dit. Det är en precis lagom utflykt. Sen åkte vi till Emmaboda och handlade och precis när vi hade betalat så slog blixten ner i närheten så all ström försvann, så de som kom efter oss fick vänta en stund för det fanns ju ingen ström till kassorna. Samtidigt kom regnet och det var ett verkligt skyfall. På vägen hem regnade det så vi fick köra väldigt långsamt. Jag var lite orolig för Kia var ensam hemma och förut när det har åskat har hon varit väldigt orolig. Men denna gången lyfte hon bara på huvudet och tittade på mig när det smällde som värst. Hon reagerar inte särskilt mycket på smällar. Häromdagen smällde det från grannens tomt. Det var förmodligen en sån där festkanon som lät och hon bara reste sig lugnt och tittade mot grannens. Ingen alls skotträdsla alltså. Skönt.
I dag ska vi åka till Växjö och sätta blommor på Gunnels grav. Det är 10 år sen hon gick bort. Sen när vi kommer hem ska jag fortsätta mitt tråkiga arbete med att få alla noter på plats.

Kommentarer
Postat av: Anne-Lina

Lycka till med sorterandet - det är ett typiskt sånt där jobb som måste göras och är rätt tråkigt - men som känns bra när det är gjort! SÅ - det är bara att uthärda! :-)

2009-07-05 @ 14:25:54
URL: http://janner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0