Snart semester

Nåja, som pensionär har man ju semester hela tiden, men vad jag menar är att vi ska byta miljö några dagar. På torsdag sätter vi oss i bilen och far norrut. Närmare bestämt till Grängesberg där vi ska besöka Rolfs släktingar. Vi har beställt rum på ett pensionat några dagar. Sen kanske vi fortsätter till Siljansbygden och därefter kanske vi åker till Jämtland och hälsar på Frasse. Vi får se, vi tar dagen som den kommer.

Nu har vi fått båda lägenheterna och det är så skönt. Martin med familj var har förra veckan och jag tror nog att dom trivdes ganska bra med att det var mer utrymme nu än förra året. Det var så trevligt att ha dem här. Alla tre barnbarnen är så mysiga. Kia var fullkomligt lycklig över att dom lekte med henne hela tiden. Vi var en dag på Kreativum där det finns massor med aktiviteter för alla åldrar. Då kom också Håkan och Lovisa dit. Lovisa på kryckor eftersom hon har brutit foten. Sen var familjen Janner en dag på Barnens Gård. Det är en tradition sedan flera år. Nu är här tomt och tyst efter dem.

I dag har Kerstin och Pelle varit här. Eftersom vi är LCHF:are alla fyra så bjöd vi på en god laxpudding som Rolf lagade och till efterrätt chokladbullar med kokos och vispad grädde till. Mums. Nu är det dags att slappa lite framför datorn och om en stund är det Foyles War på TV. Den ska vi nog se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0