Sommar, sommar, sommar....

Fortfarande härlig sommarvärme. På balkongen svalkar det faktiskt något i vinden. Det är så skönt att sitta där och bara njuta.
I tisdags var vi hos Kerstin och Pelle. Dom har ett paradis vid Kalmarsund. Vi blev bjudna på grillat och en härlig rabarberpaj till efterrätt. Mums!!! På hemvägen hämtade vi Frasse som har varit på pensionat i nästan  fjorton dagar. Det har blivit mer och mer problem med hundarna. Kia har lugnat ner sig betydligt. Det är inga som helst problem när jag har elever hemma men Frasse triggar upp henne så hon flyger på honom och det tycker jag är så otäckt så  jag blir rädd. Detär väl tveksamt om vi kan behålla båda hundarna. Men vilken av dem ska vi placera om? Vi tycker ju om båda. Dom är ju så fina var för sig, det är bara när dom är tillsammans som det blir problem. Det blir inte lätt.
I morgon ska vi i alla fall ha trevligt och åka till Ryssby och fira vår kära Pernilla som fyller år i övermorgon. Hoppas att det fina vädret håller i sig. Det är så vackert längs vägarna med Ginst, Tjärblomster och Lupiner och denna mängd av Hundkex. Visst är naturen underbar.

Kommentarer
Postat av: Oskar och Pernilla

Ni är välkomna!

2008-06-05 @ 22:16:06
URL: http://janner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0