Skönt uppvaknande.

Visst har jag det jättebra! Varje morgon kommer Rolf in och väcker mig med en puss och talar om att frukosten är färdig. Sen blir det frukost och tidningsläsning i varsin lokaltidning. Sen är det hundarnas tur. Kia har gått och väntat på frukosten ett slag men Frasse stiger inte upp förrän hundmaten skramlar i bunken. Då sträcker han på sig och viftar på svansen och kommer ut i köket.  När Rolf ropar på dem och säger att det är promenaddags så springer dom ut i köket och sättar sig och stirrar stint på godisburken, för dom brukar alltid få en frolic innan promenaden. Först därefter följer dom med ut på promenad. Dom har sina vanor - eller ovanor. Men det är vi som har lärt dom.
Nu har jag nästan semester. Konserten på söndag är mest ett nöje. I dag ska vi dammsuga och torka golven inför vårt besök. Har man hundar så blir golven snart smutsiga.


Kommentarer
Postat av: Oskar och Pernilla

Gullig bild! Vi ringer i morgon när vi är på väg ner mot lövmarknaden. Räkna med att vi äter lunch på marknaden och kommer till er framåt eftermiddagen. Resten avhandlas per telefon. Kram

2008-06-18 @ 20:36:43
URL: http://janner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0